INRED PERSONLIGT
Skapa ditt hem som uttrycker din personlighet

Hej och välkomna till oss på Inreda med Tyger i Täby KyrkbyCornelia.Företaget startades augusti 2001 så en hel del meter tyg har rullats fram på arbetsbordet som sedan har färdigställts i symaskinen. Cornelia heter jag som driver företaget Inreda med tyger. Vårt företagsnamn talar mycket för sig själv. Men en sak är säkert, vi älskar tyger, färger och mönster. Det är därför vi arbetar med det vi gör.


HusFör att kunna ge våra kunder en så bra personlig service som möjligt har vi inga
mellanhänder utan vi syr och ordnar det mesta själv. Det finns inga omöjliga fönster, allt går att lösa och oftast till det bättre. Nu finns så mycket nya och bra lösningar på gardinstänger med tillbehör. Nästan varje gång vi rullar ut tygerna på våra arbetsbord kan vi se hur vackert eller snyggt det kommer att bli hemma hos kunden, vi gläds med dem.

En liten sammanfattning: Vi ger förslag på val av gardinmodell, gardintyg, färgsammansättningar, gardinupphängningar. Vi gör hembesök, måttar dina fönster, syr, beställer gardinstängerna och monterar.

ArbetsbordVi har ca 50 olika leverantörer som vi kan beställa tyger ifrån. Och det allra mesta är gardin- och möbel-tyger av bästa kvalitet.
Vi har ett bra sortiment av lampfötter samt skärmar. Matchande lampskärmar , kuddfodral till de nysydda gardinerna sätter ytterligare en trevlig prägel på rummet allt efter er stil och smak.

Vi har även andra trevliga inredningsdetaljer som kan förgylla ditt hem eller ge bort som present. 
Men vi får inte glömma bort väggarna, titta i våra tapetkollektioner och låt dig inspireras.

Så kom in till oss eller ring så hjälper vi dig med det mesta

Välkommen
Cornelia